Britt Dekker deelt première aftermovie van Whitestar: “Het was zo gaaaaaf!"

Britt Dekker deelt première aftermovie van Whitestar: “Het was zo gaaaaaf!"

<em>Britt Dekker</em> deelt première aftermovie van <em>Whitestar</em>: “Het was zo gaaaaaf!&quot; Dinsdag 8 oktober ging de film Whitestar in première in het Tuschinski Theater in Amsterdam. Presentatrice Britt Dekker, die een kleine rol in de film heeft, zag er die avond prachtig uit. Met trots deelt ze de aftermovie van de film Whitestar. "Het was zoooo druk!!!!!"Onder de video schrijft Britt: "Aftermovie van de premiere, dit was zoooooo gaaaaaf, het was zoooo druk!!!!!! Wie gaat er dit weekend of in de herfstvakantie naar @whitestarfilm ? Ik wil zo graag weten wat jullie ervan vinden; let me know!!!!!" Bekijk de beelden van de première aftermovie van Whitestar hierboven. Eindelijk: Zappsport wint de Televizier-Ster Jeugd voor beste jeugdprogramma Bekijk deze video »
Film :
Britt Dekker deelt première aftermovie van Whitestar: “Het was zo gaaaaaf!"

Dinsdag 8 oktober ging de film Whitestar in première in het Tuschinski Theater in Amsterdam. Presentatrice Britt Dekker, die een kleine rol in de film heeft, zag er die avond prachtig uit. Met trots deelt ze de aftermovie van de film Whitestar.

"Het was zoooo druk!!!!!"
Onder de video schrijft Britt: "Aftermovie van de premiere, dit was zoooooo gaaaaaf, het was zoooo druk!!!!!! Wie gaat er dit weekend of in de herfstvakantie naar @whitestarfilm ? Ik wil zo graag weten wat jullie ervan vinden; let me know!!!!!"

Bekijk de beelden van de première aftermovie van Whitestar hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Britt Dekker deelt première aftermovie van Whitestar: “Het was zo gaaaaaf!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV