Hilarisch! Gerard Joling karaookt in een golfkarretje

Hilarisch! Gerard Joling karaookt in een golfkarretje

Hilarisch! <em>Gerard Joling</em> karaookt in een golfkarretje Afgelopen week is Gerard Joling langs veel radiostudio's geweest om te vertellen over zijn concert. Deze activiteiten legt de zanger tegenwoordig allemaal vast in vlogs, die te zien zijn op YouTube. Enig!Gerard Joling heeft het niet alleen druk met zijn concerten, hij maakt natuurlijk ook plezier. In de nieuwste vlog is te zien hoe Joling karaookt in een golfkarretje: "Enig!", zegt hij zelf. Je ziet het allemaal in Gerard Joling zijn nieuwe vlog op YouTube. Klaaguurtje Gerard Joling: "Ik krijg nog liever een bekeuring" Bekijk deze video »
Amusement :
Hilarisch! Gerard Joling karaookt in een golfkarretje

Afgelopen week is Gerard Joling langs veel radiostudio's geweest om te vertellen over zijn concert. Deze activiteiten legt de zanger tegenwoordig allemaal vast in vlogs, die te zien zijn op YouTube.

Enig!
Gerard Joling heeft het niet alleen druk met zijn concerten, hij maakt natuurlijk ook plezier. In de nieuwste vlog is te zien hoe Joling karaookt in een golfkarretje: "Enig!", zegt hij zelf.

Je ziet het allemaal in Gerard Joling zijn nieuwe vlog op YouTube.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hilarisch! Gerard Joling karaookt in een golfkarretje of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV