Fred van Leer over zijn werk in bomvol theater: "Mijn baan is de leukste"

Fred van Leer over zijn werk in bomvol theater: "Mijn baan is de leukste"

<em>Fred van Leer</em> over zijn werk in bomvol theater: &quot;Mijn baan is de leukste&quot; Presentator Fred van Leer heeft zijn plekje gevonden in het theater. Van Leer geniet elke show enorm van zijn publiek. "Ik ga het gewoon zeggen .... mijn baan is de leukste !!!! Elke avond in een bomvol theater met de leukste vrouwen die alles gewoon eerlijk zeggen en daar hou ik zo van ❤️", aldus Fred. Bekijk de beelden die Fred op zijn Instagrampagina heeft gedeeld hierboven. Fred van Leer openhartig over privéleven: "Burn-out viel me zwaar" Bekijk deze video » Stylist Fred van Leer in nieuw seizoen Alles uit de kast: "Wat is dit dan?!" Bekijk deze video »
Amusement :
Fred van Leer over zijn werk in bomvol theater: "Mijn baan is de leukste"

Presentator Fred van Leer heeft zijn plekje gevonden in het theater. Van Leer geniet elke show enorm van zijn publiek. "Ik ga het gewoon zeggen .... mijn baan is de leukste !!!! Elke avond in een bomvol theater met de leukste vrouwen die alles gewoon eerlijk zeggen en daar hou ik zo van ❤️", aldus Fred.

Bekijk de beelden die Fred op zijn Instagrampagina heeft gedeeld hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Fred van Leer over zijn werk in bomvol theater: "Mijn baan is de leukste" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV