Monique Smit openhartig over gezinsleven: "Zoon Noa was best wel jaloers op broertje Luca"

Monique Smit openhartig over gezinsleven: "Zoon Noa was best wel jaloers op broertje Luca"

<em>Monique Smit</em> openhartig over gezinsleven: &quot;Zoon Noa was best wel jaloers op broertje Luca&quot; Zangeres Monique Smit zit nog altijd op een roze wolk. Deze zomer werd ze voor de tweede keer moeder en schreef ze voor het eerst zelf een liedje. Niet over de kleine Luca maar over, hoe kan het ook anders, de liefde. De clip is onlangs uitgekomen en Shownieuws was bij de opnames in Volendam en sprak de zangeres over haar gezinsleven. "Het is heftiger"Monique Smit laat weten dat het krijgen van een tweede kind heftiger is dan het krijgen van een eerste kind. "Je eerste kind is een soort accessoire en het tweede is wel even anders. Zoon Noa (4) was best wel jaloers op broertje Luca", aldus Smit. Bekijk het Shownieuws-interview met Monique Smit hierboven. Monique Smit in de wolken dankzij doorslapen baby Bekijk deze video »
TV :
Monique Smit openhartig over gezinsleven: "Zoon Noa was best wel jaloers op broertje Luca"

Zangeres Monique Smit zit nog altijd op een roze wolk. Deze zomer werd ze voor de tweede keer moeder en schreef ze voor het eerst zelf een liedje. Niet over de kleine Luca maar over, hoe kan het ook anders, de liefde. De clip is onlangs uitgekomen en Shownieuws was bij de opnames in Volendam en sprak de zangeres over haar gezinsleven.

"Het is heftiger"
Monique Smit laat weten dat het krijgen van een tweede kind heftiger is dan het krijgen van een eerste kind. "Je eerste kind is een soort accessoire en het tweede is wel even anders. Zoon Noa (4) was best wel jaloers op broertje Luca", aldus Smit.

Bekijk het Shownieuws-interview met Monique Smit hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Monique Smit openhartig over gezinsleven: "Zoon Noa was best wel jaloers op broertje Luca" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV