André Hazes doet sexy dansje tijdens Halloween Fright Nights in Walibi

André Hazes doet sexy dansje tijdens Halloween Fright Nights in Walibi

<em>André Hazes</em> doet sexy dansje tijdens <em>Halloween Fright Nights</em> in Walibi Zanger André Hazes is samen met latin zanger Rolf Sanchez en nog een paar andere vrienden aan het griezelen tijdens de Fright Nights-avonden in attractiepark Walibi. Sexy movesBeste Zangers-kandidaat Rolf Sanchez wordt uitgedaagd om een dansje te doen op de muziek, maar durft het niet. André daarentegen grijpt zijn kans en showt het publiek een sexy move. De goedlachse Rolf vindt het geweldig. Bekijk de beelden van André Hazes zijn sexy dansje tijdens Fright Nights hierboven. Samantha Steenwijk bekent: "Sorry ik ben vreemdgegaan" ‪ Bekijk deze video » Beste Zangers gemist? Rolf Sanchez zingt 'The River' Bekijk deze video »
Amusement :
André Hazes doet sexy dansje tijdens Halloween Fright Nights in Walibi

Zanger André Hazes is samen met latin zanger Rolf Sanchez en nog een paar andere vrienden aan het griezelen tijdens de Fright Nights-avonden in attractiepark Walibi.

Sexy moves
Beste Zangers-kandidaat Rolf Sanchez wordt uitgedaagd om een dansje te doen op de muziek, maar durft het niet. André daarentegen grijpt zijn kans en showt het publiek een sexy move. De goedlachse Rolf vindt het geweldig.

Bekijk de beelden van André Hazes zijn sexy dansje tijdens Fright Nights hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op André Hazes doet sexy dansje tijdens Halloween Fright Nights in Walibi of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV