Formule 1 GP Japan: Interview Max Verstappen 'Hoe minder wij rijden des te beter'

Formule 1 GP Japan: Interview Max Verstappen 'Hoe minder wij rijden des te beter'

<em>Formule 1</em> GP Japan: Interview <em>Max Verstappen</em> 'Hoe minder wij rijden des te beter' Max Verstappen geeft een uitgebreid interview voor camera's van Ziggosport voorafgaand aan de GP van Japan. Verstappen geeft aan dat hij op zich wel blij is dat hij niet in actie hoeft te komen op de zaterdag. Vanwege een naderende tyfoon wordt de derde vrije training niet gereden en is de kwalificatie verplaatst naar de zondag.Honda heeft met de start van de GP van Japan een nieuwe brandstof ontwikkeld. Max gaf aan dat het verschil al merkbaar was tijdens de eerste twee vrije trainingen. Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Japan Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 2 Formule 1 GP van Japan Bekijk deze video » Paniek voor Formule 1 GP van Japan vanwege naderende tyfoon, vertelt Jack Plooij Bekijk deze video »
Formule 1 :
Formule 1 GP Japan: Interview Max Verstappen 'Hoe minder wij rijden des te beter'

Max Verstappen geeft een uitgebreid interview voor camera's van Ziggosport voorafgaand aan de GP van Japan. Verstappen geeft aan dat hij op zich wel blij is dat hij niet in actie hoeft te komen op de zaterdag. Vanwege een naderende tyfoon wordt de derde vrije training niet gereden en is de kwalificatie verplaatst naar de zondag.
Honda heeft met de start van de GP van Japan een nieuwe brandstof ontwikkeld. Max gaf aan dat het verschil al merkbaar was tijdens de eerste twee vrije trainingen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Formule 1 GP Japan: Interview Max Verstappen 'Hoe minder wij rijden des te beter' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV