Het aantal illegale arbeiders is hoger dan ooit te voren

Het aantal illegale arbeiders is hoger dan ooit te voren

Het aantal <em>illegale arbeiders</em> is hoger dan ooit te voren Het SZW krijgt steed meer meldingen over illegale arbeiders. In 2015 kregen ze nog 1182 van deze meldingen terwijl het in 2018 al gestegen was naar 1817. Een melding houdt in dat er vermoed wordt dat de werkgever iemand in dienst heeft van buiten de EU, zonder werkvergunning. Bekijk hierboven het hele verslag over de toename in illegale arbeiders Peter R. De Vries in actie tegen 'karaktermoord' Olcay Gulsen Bekijk deze video » Paniek onder Nutella-fans: staking in fabriek Bekijk deze video » Schiphol-personeel maakt zich zorgen over gezondheid Bekijk deze video »
Nieuws :
Het aantal illegale arbeiders is hoger dan ooit te voren

Het SZW krijgt steed meer meldingen over illegale arbeiders. In 2015 kregen ze nog 1182 van deze meldingen terwijl het in 2018 al gestegen was naar 1817. Een melding houdt in dat er vermoed wordt dat de werkgever iemand in dienst heeft van buiten de EU, zonder werkvergunning.

Bekijk hierboven het hele verslag over de toename in illegale arbeiders

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het aantal illegale arbeiders is hoger dan ooit te voren of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV