Maxime Meiland over huisvriendin Caroline: "Er ontstonden irritaties"

Maxime Meiland over huisvriendin Caroline: "Er ontstonden irritaties"

Maxime Meiland over huisvriendin <em>Caroline</em>: &quot;Er ontstonden irritaties&quot; Maxime Meiland praat met Anna Nooshin over het vertrek van huisvriendin Caroline uit Chateau Meiland: "We hebben geen ruzie met Car. Je zit veel op elkaars lip en dan ontstaan soms irritaties maar ik denk dat dat ook normaal is. Ze is wel echt weggegaan om die reden en door de moeheid." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Zo leerde Nederland Martien Meiland kennen, in Ik Vertrek Bekijk deze video » Bekijk ook Job Gosschalk gespot in rechtbank Amsterdam: "Hij schrok" Bekijk deze video » Eerste beelden De Sleutel, met Beau van Erven Dorens Bekijk deze video »
TV :
Maxime Meiland over huisvriendin Caroline: "Er ontstonden irritaties"

Maxime Meiland praat met Anna Nooshin over het vertrek van huisvriendin Caroline uit Chateau Meiland: "We hebben geen ruzie met Car. Je zit veel op elkaars lip en dan ontstaan soms irritaties maar ik denk dat dat ook normaal is. Ze is wel echt weggegaan om die reden en door de moeheid." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maxime Meiland over huisvriendin Caroline: "Er ontstonden irritaties" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV