Geen nieuw wereldrecord voor Kipchoge's toptijd

Geen nieuw wereldrecord voor Kipchoge's toptijd

Geen nieuw wereldrecord voor Kipchoge's toptijd In Wenen werd geschiedenis geschreven door 34-jarige Eliud Kipchoge. Hij is de eerste mens die een marathon in minder dan vier uur heeft gelopen. In 1.59.40 legde hij de 42,195 kilometers af. Geen wereldrecordDe prestatie van Kipchoge telt niet als nieuw wereld record. Dit komt doordat de wedstrijd niet door de internationale athletiekfederatie is erkend. Zijn tijd van 02.01.31 in Berlijn is nog steeds het officiële wereldrecord. Bekijk hierboven het verslag over Kipchoge's marathon Kenneth Kipkemoi wint Marathon van Rotterdam Bekijk deze video » Bizarre beelden: marathon Utrecht loopt helemaal in de soep Bekijk deze video » Eliud Kipchoge rent marathon binnen twee uur. Bekijk de beelden. Bekijk deze video »
Sport :
Geen nieuw wereldrecord voor Kipchoge's toptijd

In Wenen werd geschiedenis geschreven door 34-jarige Eliud Kipchoge. Hij is de eerste mens die een marathon in minder dan vier uur heeft gelopen. In 1.59.40 legde hij de 42,195 kilometers af.

Geen wereldrecord
De prestatie van Kipchoge telt niet als nieuw wereld record. Dit komt doordat de wedstrijd niet door de internationale athletiekfederatie is erkend. Zijn tijd van 02.01.31 in Berlijn is nog steeds het officiële wereldrecord.

Bekijk hierboven het verslag over Kipchoge's marathon

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Geen nieuw wereldrecord voor Kipchoge's toptijd of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV