Eliud Kipchoge rent marathon binnen twee uur. Bekijk de beelden.

Eliud Kipchoge rent marathon binnen twee uur. Bekijk de beelden.

<em>Eliud Kipchoge</em> rent marathon binnen twee uur. Bekijk de beelden. Eliud Kipchoge heeft als eerste mens de marathon binnen de twee uur gelopen. De Keniaanse atleet kwam in Wenen binnen met een tijd van 1 uur, 59 minuten en 40 seconden. De tijd van Kipchoge wordt overigens niet erkend als wereldrecord. De internationale atletiekfederatie erkent alleen records die in officiële wedstrijden worden gelopen. Het enthousiasme van de massaal aanwezige fans was er echter niet minder om. Bekijk beelden van de finish, van de NOS, hierboven. Bekijk ook The Masked Singer gemist? Gers Pardoel blijkt het konijn. Bekijk deze video » Bekijk LIVE hoe orkaan Hagibis zich ontwikkelt in Japan Bekijk deze video » Orkaan Hagibis blaast vrachtwagens en huizen omver in Japan Bekijk deze video »
Sport :
Eliud Kipchoge rent marathon binnen twee uur. Bekijk de beelden.

Eliud Kipchoge heeft als eerste mens de marathon binnen de twee uur gelopen. De Keniaanse atleet kwam in Wenen binnen met een tijd van 1 uur, 59 minuten en 40 seconden. De tijd van Kipchoge wordt overigens niet erkend als wereldrecord. De internationale atletiekfederatie erkent alleen records die in officiële wedstrijden worden gelopen. Het enthousiasme van de massaal aanwezige fans was er echter niet minder om. Bekijk beelden van de finish, van de NOS, hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Eliud Kipchoge rent marathon binnen twee uur. Bekijk de beelden. of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen