Matheus Henrique vertelt over zijn eerste keer eerste klas vliegen

Matheus Henrique vertelt over zijn eerste keer eerste klas vliegen

Matheus Henrique vertelt over zijn eerste keer eerste klas vliegen Matheus Henrique vertelt tijdens een etentje over de eerste keer dat hij eerste klas vloog. Toen de stewardesse langs kwam met hete handdoekjes dacht Henrique dat het pannekoekjes waren. Hij werd dan ook raar aangekeken toen hij er een hap van nam. Bekijk hierboven het hele verhaal van Matheus Henrique Xavi Simons (16) doet het goed op het veld en op social media Bekijk deze video » Arjen Lubach blikt op hilarische wijze terug op de top 10 tv-momenten van het jaar Bekijk deze video » Zlatan Ibrahimovic over zijn standbeeld "Maak hem zo groot mogelijk" Bekijk deze video » Ouderschap valt Daley Blind helemaal niet zwaar Bekijk deze video »
Entertainment :
Matheus Henrique vertelt over zijn eerste keer eerste klas vliegen

Matheus Henrique vertelt tijdens een etentje over de eerste keer dat hij eerste klas vloog. Toen de stewardesse langs kwam met hete handdoekjes dacht Henrique dat het pannekoekjes waren. Hij werd dan ook raar aangekeken toen hij er een hap van nam.

Bekijk hierboven het hele verhaal van Matheus Henrique

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Matheus Henrique vertelt over zijn eerste keer eerste klas vliegen of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: voetbal, klas, fail, video, hap


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV