Merkwaardig auto-ongeluk in Rusland vernietigt auto

Merkwaardig auto-ongeluk in Rusland vernietigt auto

Merkwaardig <em>auto-ongeluk</em> in Rusland vernietigt auto In het Russische plaatsje Izjevsk wordt een automobilist compleet verrast wanneer er een boom tijdens het rijden op zijn auto valt. Het hele tafereel is vastgelegd door een dashcam van een naderende auto. Op wonderbaarlijke wijze is er niemand gewond geraakt tijdens het incident. Bekijk hierboven de beelden van het merkwaardige ongeluk Lewis Hamilton crasht tegen muur tijdens Vrije Training Formule 1 GP België Bekijk deze video » Woning beschoten in Rotterdam, schutter vlucht op scooter Bekijk deze video » Bestuurder dure Porsche gaat helemaal de mist in bij inhaalactie Bekijk deze video » Automobilist sprint ervan door na het veroorzaken van een aanrijding Bekijk deze video »
Nieuws :
Merkwaardig auto-ongeluk in Rusland vernietigt auto

In het Russische plaatsje Izjevsk wordt een automobilist compleet verrast wanneer er een boom tijdens het rijden op zijn auto valt. Het hele tafereel is vastgelegd door een dashcam van een naderende auto. Op wonderbaarlijke wijze is er niemand gewond geraakt tijdens het incident.

Bekijk hierboven de beelden van het merkwaardige ongeluk

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Merkwaardig auto-ongeluk in Rusland vernietigt auto of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV