Geluidsfragmenten van schietpartij met kalasjnikovs openbaar gemaakt

Geluidsfragmenten van schietpartij met kalasjnikovs openbaar gemaakt

Geluidsfragmenten van <em>schietpartij</em> met kalasjnikovs openbaar gemaakt Eind 2012 kwamen er tijdens een vuurgevecht met kalasjnikovs twee mensen om het leven. Deze schietpartij vormde het begin van de jacht op een groep wapenhandelaars. Politie heeft de geluidsfragmenten van de moterpolitie die aanwezig was bij het gevecht, openbaar gemaakt. Bekijk hierboven het verhaal van de schietpartij en de nasleep ervan Femke Halsema: "Je wordt niet zomaar omgebracht in Amsterdam" Bekijk deze video » Liquidatie Derk Wiersum: witte bestelbus mogelijk betrokken Bekijk deze video » Enorme doorbraak in liquidatiezaak Derk Wiersum: "Verdachte aangehouden" Bekijk deze video » Moordzaak Dennis Struijk in Best: Twee aanhoudingen verricht Bekijk deze video »
Nieuws :
Geluidsfragmenten van schietpartij met kalasjnikovs openbaar gemaakt

Eind 2012 kwamen er tijdens een vuurgevecht met kalasjnikovs twee mensen om het leven. Deze schietpartij vormde het begin van de jacht op een groep wapenhandelaars. Politie heeft de geluidsfragmenten van de moterpolitie die aanwezig was bij het gevecht, openbaar gemaakt.

Bekijk hierboven het verhaal van de schietpartij en de nasleep ervan

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Geluidsfragmenten van schietpartij met kalasjnikovs openbaar gemaakt of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV