Honderden Syriërs omgekomen bij Turkse inval

Honderden Syriërs omgekomen bij Turkse inval

Honderden <em>Syriërs</em> omgekomen bij <em>Turkse</em> inval Honderden dodelijke slachtoffers zijn al gevallen bij de Turkse inval in het Noorden van Syrië. Hoeveel mensen er precies gedood zijn, is nog onduidelijk. De meeste slachtoffers zijn gevallen in de stad Tel Abyad. Turkije blijft doorgaan met de inval ondankt al de internationale kritiek. Bekijk hierboven de het verslag over de Turkse inval in Syrië Operatie Vredeslente: Turkije valt noorden van Syrië binnen Bekijk deze video » Turkije valt de Koerden aan een week na het vertrek van de Amerikanen Bekijk deze video » Turken trainen Syriërs om Democratsiche Syriërs te bestrijden Bekijk deze video » Slachtoffers Turkse invasie in Noord-Syrië loopt op: "Zeker 22 militairen om het leven gekomen" Bekijk deze video »
Nieuws :
Honderden Syriërs omgekomen bij Turkse inval

Honderden dodelijke slachtoffers zijn al gevallen bij de Turkse inval in het Noorden van Syrië. Hoeveel mensen er precies gedood zijn, is nog onduidelijk. De meeste slachtoffers zijn gevallen in de stad Tel Abyad. Turkije blijft doorgaan met de inval ondankt al de internationale kritiek.

Bekijk hierboven de het verslag over de Turkse inval in Syrië

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Honderden Syriërs omgekomen bij Turkse inval of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen