Roxeanne Hazes enorm succesvol met concert Paradiso

Roxeanne Hazes enorm succesvol met concert Paradiso

<em>Roxeanne Hazes</em> enorm succesvol met concert <em>Paradiso</em> Het was een avond "om nooit meer te vergeten" voor zangeres Roxeanne Hazes. Ze trapte haar tour door Nederland af in een uitverkocht Paradiso, voor het eerst dat ze in d'r uppie voor zoveel mensen stond. RTL Boulevard interviewde Hazes na het concert. Bekijk het interview met Roxeanne Hazes hierboven. Roxeanne Hazes vindt het maken van sekstapes "megageil" Bekijk deze video » Roxeanne Hazes spreekt vrijuit over haar haat jegens Johan Derksen Bekijk deze video » Roxeanne Hazes wordt overspoeld met kusjes van zoontje Fender Bekijk deze video »
Muziek :
Roxeanne Hazes enorm succesvol met concert Paradiso

Het was een avond "om nooit meer te vergeten" voor zangeres Roxeanne Hazes. Ze trapte haar tour door Nederland af in een uitverkocht Paradiso, voor het eerst dat ze in d'r uppie voor zoveel mensen stond. RTL Boulevard interviewde Hazes na het concert.

Bekijk het interview met Roxeanne Hazes hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Roxeanne Hazes enorm succesvol met concert Paradiso of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV