Trijntje Oosterhuis trapt nieuwe clubtour af in Haarlem: "Ik heb er zoveel zin in"

Trijntje Oosterhuis trapt nieuwe clubtour af in Haarlem: "Ik heb er zoveel zin in"

<em>Trijntje Oosterhuis</em> trapt nieuwe clubtour af in Haarlem: &quot;Ik heb er zoveel zin in&quot; Het is alweer 25 jaar geleden toen Trijntje Oosterhuis van club naar club tourde met haar band Total Touch. Maar er is volgens de zangeres niets veranderd: "In me hart, in me gevoel echt niet. Dat gevoel, die sparkle en een beetje die nerveuze knik in de knieën voordat ik op ga, dat hou je altijd." Zaterdagavond trapte ze haar clubtour af in Haarlem en gaat daarmee helemaal terug naar dat gevoel van toen. Bekijk de beelden waarin Trijntje over haar clubtour praat hierboven. Chantal Janzen geeft Trijntje pyjama met tekst ‘touch me there’ Bekijk deze video » Doet Trijntje Oosterhuis mee aan The Masked Singer? Bekijk deze video »
Muziek :
Trijntje Oosterhuis trapt nieuwe clubtour af in Haarlem: "Ik heb er zoveel zin in"

Het is alweer 25 jaar geleden toen Trijntje Oosterhuis van club naar club tourde met haar band Total Touch. Maar er is volgens de zangeres niets veranderd: "In me hart, in me gevoel echt niet. Dat gevoel, die sparkle en een beetje die nerveuze knik in de knieën voordat ik op ga, dat hou je altijd."

Zaterdagavond trapte ze haar clubtour af in Haarlem en gaat daarmee helemaal terug naar dat gevoel van toen.

Bekijk de beelden waarin Trijntje over haar clubtour praat hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trijntje Oosterhuis trapt nieuwe clubtour af in Haarlem: "Ik heb er zoveel zin in" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV