Reactie Max Verstappen na kwalificatie GP Japan 'te veel dingen veranderd'

Reactie Max Verstappen na kwalificatie GP Japan 'te veel dingen veranderd'

Reactie Max Verstappen na kwalificatie GP Japan 'te veel dingen veranderd' Max start tijdens de GP van Japan als vijfde. De Nederlander was absoluut niet tevreden over zijn kwalificatie. Max gaf aan dat er teveel veranderd was aan zijn auto. Met name in de tweede sector en op het rechte stuk is de auto niet optimaal. Verstappen gaat met alle vertrouwen richting de race, maar we kunnen wel veel beter, aldus de Nederlander. PoleDe pole is voor Sebastian Vettel. Charles Leclerc start als tweede gevolgd door Valtteri Bottas. Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Japan Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 2 Formule 1 GP van Japan Bekijk deze video » Paniek voor Formule 1 GP van Japan vanwege naderende tyfoon, vertelt Jack Plooij Bekijk deze video » Formule 1 GP Japan: Interview Max Verstappen 'Hoe minder wij rijden des te beter' Bekijk deze video » Formule 1: Samenvatting GP Japan 2019 Bekijk deze video » Samenvatting kwalificatie GP Japan 2019 Bekijk deze video »
Formule 1 :
Reactie Max Verstappen na kwalificatie GP Japan 'te veel dingen veranderd'

Max start tijdens de GP van Japan als vijfde. De Nederlander was absoluut niet tevreden over zijn kwalificatie. Max gaf aan dat er teveel veranderd was aan zijn auto. Met name in de tweede sector en op het rechte stuk is de auto niet optimaal. Verstappen gaat met alle vertrouwen richting de race, maar we kunnen wel veel beter, aldus de Nederlander.

Pole
De pole is voor Sebastian Vettel. Charles Leclerc start als tweede gevolgd door Valtteri Bottas.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Reactie Max Verstappen na kwalificatie GP Japan 'te veel dingen veranderd' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV