Reactie Max Verstappen na uitvallen GP Japan “belachelijk wat er gebeurt”

Reactie Max Verstappen na uitvallen GP Japan “belachelijk wat er gebeurt”

Reactie <em>Max Verstappen na uitvallen GP Japan</em> “belachelijk wat er gebeurt” Max Verstappen reageert zeer verontwaardigd na zijn uitvalbeurt tijdens de GP van Japan. Direct bij de start ondervond Charles Leclerc onderstuur in bocht twee waardoor hij Verstappen van de baan reed. Het incident wordt na de race pas onderzocht. Max kan niet geloven waarom Leclerc niet direct een straf kreeg tijdens de race. Wat moet Leclerc nog meer doen om een straf te krijgen in de Formule 1, aldus de Nederlander. Daarnaast had Vettel een valse start die ook niet bestraft werd.Het is de tweede keer dit jaar dat Max de finish niet haalt. Tijdens de GP van belgië moest de Nederlander ook al voortijdig zijn auto aan de kant zetten. Uiteindelijk wint Vallteri Bottas de GP van Japan. Vettel wordt tweede gevolgd door Lewis Hamilton.Dankzij het goede resultaat van Mercedes, winnen zei voor de zesde keer op rij de constructeurstitel. Bekijk hier meer video's van de GP van Japan Formule 1: Samenvatting GP Japan 2019 Bekijk deze video » Formule 1: Max Verstappen valt uit tijdens de GP van Japan Bekijk deze video » Herhaling start GP Japan 'Leclerc botst tegen Verstappen' Bekijk deze video » Formule 1: Max Verstappen woest op wedstrijdleiding Bekijk deze video » Reactie Max Verstappen na uitvallen GP Japan “belachelijk wat er gebeurt” Bekijk deze video »
Formule 1 :
Reactie Max Verstappen na uitvallen GP Japan “belachelijk wat er gebeurt”

Max Verstappen reageert zeer verontwaardigd na zijn uitvalbeurt tijdens de GP van Japan. Direct bij de start ondervond Charles Leclerc onderstuur in bocht twee waardoor hij Verstappen van de baan reed. Het incident wordt na de race pas onderzocht.

Max kan niet geloven waarom Leclerc niet direct een straf kreeg tijdens de race. Wat moet Leclerc nog meer doen om een straf te krijgen in de Formule 1, aldus de Nederlander. Daarnaast had Vettel een valse start die ook niet bestraft werd.
Het is de tweede keer dit jaar dat Max de finish niet haalt. Tijdens de GP van belgië moest de Nederlander ook al voortijdig zijn auto aan de kant zetten.

Uiteindelijk wint Vallteri Bottas de GP van Japan. Vettel wordt tweede gevolgd door Lewis Hamilton.
Dankzij het goede resultaat van Mercedes, winnen zei voor de zesde keer op rij de constructeurstitel.

Bekijk hier meer video's van de GP van Japan

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Reactie Max Verstappen na uitvallen GP Japan “belachelijk wat er gebeurt” of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV