Jan Smit oefent hard voor nieuw schaatsprogramma De IJzersterkste

Jan Smit oefent hard voor nieuw schaatsprogramma De IJzersterkste

Jan Smit oefent hard voor nieuw schaatsprogramma De IJzersterkste Jan Smit is een van de twaalf kandidaten van het nieuwe AVROTROS programma De IJzersterkste en de zanger is hard aan het oefenen om de beste schaatser te worden. Marianne Timmer en Rintje Ritsma nemen het in De IJzersterkste tegen elkaar op en zetten alles op alles om het beste uit hun team te halen. Zij coachen ieder zes deelnemers. Naast Jan Smit, doen onder anderen Kim Lammers, Mark Huizinga, Kees Boot en Enzo Knol mee. MoedigJan Smit schrijft onder de video waarin hij aan het oefenen is: "Vanmiddag vroeg dit kleine mannetje of ik een wedstrijdje wilde schaatsen tegen hem... Hij startte net zo snel als @EnzoKnol in ieder geval! #SaveTheBestForLast #HijVroegHetZelf." Bekijk de video waarin Jan Smit het opneemt tegen een klein moedig mannetje hierboven. Het schaatsprogramma De IJzersterkste is vanaf zaterdag 30 november te zien op NPO1. Deelnemers van nieuw programma De IJzersterkste bekendgemaakt Bekijk deze video »
TV :
Jan Smit oefent hard voor nieuw schaatsprogramma De IJzersterkste

Jan Smit is een van de twaalf kandidaten van het nieuwe AVROTROS programma De IJzersterkste en de zanger is hard aan het oefenen om de beste schaatser te worden.

Marianne Timmer en Rintje Ritsma nemen het in De IJzersterkste tegen elkaar op en zetten alles op alles om het beste uit hun team te halen. Zij coachen ieder zes deelnemers. Naast Jan Smit, doen onder anderen Kim Lammers, Mark Huizinga, Kees Boot en Enzo Knol mee.

Moedig
Jan Smit schrijft onder de video waarin hij aan het oefenen is: "Vanmiddag vroeg dit kleine mannetje of ik een wedstrijdje wilde schaatsen tegen hem... Hij startte net zo snel als @EnzoKnol in ieder geval! #SaveTheBestForLast #HijVroegHetZelf."

Bekijk de video waarin Jan Smit het opneemt tegen een klein moedig mannetje hierboven. Het schaatsprogramma De IJzersterkste is vanaf zaterdag 30 november te zien op NPO1.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jan Smit oefent hard voor nieuw schaatsprogramma De IJzersterkste of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV