Humberto Tan gaat los op de dansvloer tijdens opening van zijn zwart-wit foto expositie

Humberto Tan gaat los op de dansvloer tijdens opening van zijn zwart-wit foto expositie

Humberto Tan gaat los op de dansvloer tijdens opening van zijn zwart-wit foto expositie Presentator Humberto Tan heeft zijn eerste zwart-wit foto expositie in restaurant Merlet. De opening van de expositie was een groot feest. Dansgroep Avant Garde Collective deed de aftrap op de dansvloer, maar niet veel later deden Humberto Tan, Marco Borsato en Leontine Borsato ook een dansje. Dat Humberto Tan losjes in de heupen is dat weten we, maar tijdens de opening van zijn eerste foto expositie ging het dak er echt af. Fotograaf William Rutten die de openingsspeech hield, legde Humberto's dansmoves vast en deelde de video op zijn Instagrampagina. "36 werken verkocht"Humberto over de onvergetelijke avond: "Wat een avond!!! Mijn eerste zwart wit foto-expositie @restaurantmerlet (GAAT DAT ZIEN NOG TOT EN MET DECEMBER), 36 werken verkocht, vijf gangen diner van @jonathanzandbergengeïnspireerd op de foto's (Ik wilde soms mijn bord leeglikken wat natuurlijk absoluut niet kan in een restaurant, maar wat een prachtige smaaksensaties) en vooral lieve mensen aan tafel. @avantgardecollective deed de aftrap op de dansvloer. Wat een moves en wat een vibe!! DANK IEDEREEN!!!! #TakeFive #Merlet #Hetwerdnoglaat" Bekijk de beelden waarin Humberto los gaat tijdens zijn expositie lancering hierboven. De foto expositie is te zien tot en met december in restaurant Merlet. Humberto Tan terug naar de radio: "Deze kant van mezelf zal ik nooit loslaten" Bekijk deze video »
Amusement :
Humberto Tan gaat los op de dansvloer tijdens opening van zijn zwart-wit foto expositie

Presentator Humberto Tan heeft zijn eerste zwart-wit foto expositie in restaurant Merlet. De opening van de expositie was een groot feest. Dansgroep Avant Garde Collective deed de aftrap op de dansvloer, maar niet veel later deden Humberto Tan, Marco Borsato en Leontine Borsato ook een dansje.

Dat Humberto Tan losjes in de heupen is dat weten we, maar tijdens de opening van zijn eerste foto expositie ging het dak er echt af. Fotograaf William Rutten die de openingsspeech hield, legde Humberto's dansmoves vast en deelde de video op zijn Instagrampagina.

"36 werken verkocht"
Humberto over de onvergetelijke avond: "Wat een avond!!! Mijn eerste zwart wit foto-expositie @restaurantmerlet (GAAT DAT ZIEN NOG TOT EN MET DECEMBER), 36 werken verkocht, vijf gangen diner van @jonathanzandbergengeïnspireerd op de foto's (Ik wilde soms mijn bord leeglikken wat natuurlijk absoluut niet kan in een restaurant, maar wat een prachtige smaaksensaties) en vooral lieve mensen aan tafel. @avantgardecollective deed de aftrap op de dansvloer. Wat een moves en wat een vibe!! DANK IEDEREEN!!!! #TakeFive #Merlet #Hetwerdnoglaat"

Bekijk de beelden waarin Humberto los gaat tijdens zijn expositie lancering hierboven. De foto expositie is te zien tot en met december in restaurant Merlet.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto Tan gaat los op de dansvloer tijdens opening van zijn zwart-wit foto expositie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV