Duet Rolf Sanchez en Emma Heesters in Beste Zangers wordt “Zomerhit 2020!”

Duet Rolf Sanchez en Emma Heesters in Beste Zangers wordt “Zomerhit 2020!”

Duet <em>Rolf Sanchez</em> en <em>Emma Heesters</em> in <em>Beste Zangers</em> wordt “Zomerhit 2020!” De Instagramvolgers van zanger Rolf Sanchez willen unaniem dat het nummer Pa Olvidarte wordt uitgebracht. Pa Olvidarte is een Spaanse hit, maar als het aan de Beste Zangers-kijkers ligt dan wordt het duet van Rolf Sanchez en Emma Heesters ook een enorme hit in Nederland. "Dikke hit"Onder de video van het Beste Zangers-optreden schrijven fans dat Rolf en Emma dit nummer zeker moeten uitbrengen en dat dit de “Zomerhit van 2020” wordt. Zelfs presentator Winston Gerschtanowitz kon het niet laten een reactie te plaatsen. Winston durft te wedden dat dit liedje een dikke hit wordt. Bekijk het duet van Rolf Sanchez en Emma Heesters hierboven. Beste Zangers gemist? Bekijk alle optredens van Beste Zangers terug op Gids.tv. Beste Zangers gemist? Rolf Sanchez & Samantha Steenwijk zingen 'No Me Ames' Bekijk deze video »
Muziek :
Duet Rolf Sanchez en Emma Heesters in Beste Zangers wordt “Zomerhit 2020!”

De Instagramvolgers van zanger Rolf Sanchez willen unaniem dat het nummer Pa Olvidarte wordt uitgebracht. Pa Olvidarte is een Spaanse hit, maar als het aan de Beste Zangers-kijkers ligt dan wordt het duet van Rolf Sanchez en Emma Heesters ook een enorme hit in Nederland.

"Dikke hit"
Onder de video van het Beste Zangers-optreden schrijven fans dat Rolf en Emma dit nummer zeker moeten uitbrengen en dat dit de “Zomerhit van 2020” wordt. Zelfs presentator Winston Gerschtanowitz kon het niet laten een reactie te plaatsen. Winston durft te wedden dat dit liedje een dikke hit wordt.

Bekijk het duet van Rolf Sanchez en Emma Heesters hierboven. Beste Zangers gemist? Bekijk alle optredens van Beste Zangers terug op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Duet Rolf Sanchez en Emma Heesters in Beste Zangers wordt “Zomerhit 2020!” of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV