Feelgood-serie Kerst bij Koosje vanaf 8 november bij Videoland te zien

Feelgood-serie Kerst bij Koosje vanaf 8 november bij Videoland te zien

Feelgood-serie <em>Kerst bij Koosje</em> vanaf 8 november bij <em>Videoland</em> te zien Als je Gids.tv in de gaten houdt dan kan je zijn opgevallen dat er een nieuwe kerst-serie aan komt op Videoland. De opnames van Kerst Bij Koosje zijn net afgerond en hierboven kondigen Katja Schuurman en Benja Bruijning de feelgood-serie aan over liefde, familie en Kerst. FamiliehotelIn de serie Kerst Bij Koosje zijn verschillende bekende acteurs en actrices te zien, zoals Katja Schuurman, Eva van de Wijdeven en Benja Bruijning. De serie draait om alles wat er in en rond een familiehotel gebeurt. Kerst Bij Koosje is vanaf vrijdag 8 november te zien bij Videoland. Bekijk hierboven een promo video over deze feelgood-serie. Edwin Evers gaat een kerstplaat maken! Bekijk deze video »
Film :
Feelgood-serie Kerst bij Koosje vanaf 8 november bij Videoland te zien

Als je Gids.tv in de gaten houdt dan kan je zijn opgevallen dat er een nieuwe kerst-serie aan komt op Videoland. De opnames van Kerst Bij Koosje zijn net afgerond en hierboven kondigen Katja Schuurman en Benja Bruijning de feelgood-serie aan over liefde, familie en Kerst.

Familiehotel
In de serie Kerst Bij Koosje zijn verschillende bekende acteurs en actrices te zien, zoals Katja Schuurman, Eva van de Wijdeven en Benja Bruijning. De serie draait om alles wat er in en rond een familiehotel gebeurt.

Kerst Bij Koosje is vanaf vrijdag 8 november te zien bij Videoland. Bekijk hierboven een promo video over deze feelgood-serie.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Feelgood-serie Kerst bij Koosje vanaf 8 november bij Videoland te zien of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV