Roxeanne Hazes over haar concerten en moederschap: "Fender gaat weleens mee"

Roxeanne Hazes over haar concerten en moederschap: "Fender gaat weleens mee"

<em>Roxeanne Hazes</em> over haar concerten en moederschap: &quot;Fender gaat weleens mee&quot; Het was zaterdagavond voor zangeres Roxeanne Hazes een avond om nooit meer te vergeten. Roxeanne trapte namelijk haar tour af in een uitverkocht Paradiso in Amsterdam. Het was de eerste keer voor haar dat ze in haar eentje voor zoveel mensen stond. RTL Boulevard was erbij en sprak met de zangeres. KindermishandelingRoxeanne Hazes wil graag dat haar zoontje Fender altijd bij haar is, ook tijdens concerten. Maar dat gaat niet altijd legt ze uit: "Hij gaat weleens mee, vooral overdag. Als het aan mij ligt gaat hij altijd mee, maar goed dat is een beetje kindermishandeling", aldus de trotse mama. Bekijk het RTL Boulevard fragment met Roxeanne Hazes hierboven. Roxeanne Hazes wordt overspoeld met kusjes van zoontje Fender Bekijk deze video » Roxeanne Hazes enorm succesvol met concert Paradiso Bekijk deze video »
Muziek :
Roxeanne Hazes over haar concerten en moederschap: "Fender gaat weleens mee"

Het was zaterdagavond voor zangeres Roxeanne Hazes een avond om nooit meer te vergeten. Roxeanne trapte namelijk haar tour af in een uitverkocht Paradiso in Amsterdam. Het was de eerste keer voor haar dat ze in haar eentje voor zoveel mensen stond. RTL Boulevard was erbij en sprak met de zangeres.

Kindermishandeling
Roxeanne Hazes wil graag dat haar zoontje Fender altijd bij haar is, ook tijdens concerten. Maar dat gaat niet altijd legt ze uit: "Hij gaat weleens mee, vooral overdag. Als het aan mij ligt gaat hij altijd mee, maar goed dat is een beetje kindermishandeling", aldus de trotse mama.

Bekijk het RTL Boulevard fragment met Roxeanne Hazes hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Roxeanne Hazes over haar concerten en moederschap: "Fender gaat weleens mee" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV