Brand in Goffertstadion en trainingscomplex NEC zorgt voor veel schade

Brand in Goffertstadion en trainingscomplex NEC zorgt voor veel schade

Brand in <em>Goffertstadion</em> en trainingscomplex <em>NEC</em> zorgt voor veel <em>schade</em> In de nacht van zaterdag op zondag is er door nog onbekende personen brand gesticht in het stadion en het trainingscomplex van NEC in Nijmegen. De melding kwam rond twee uur 's nachts. De hulpdiensten kwamen op tijd en konden de brand in het Goffertstadion en het trainingscomplex de Eendracht makkelijk blussen. In de buurt zijn jerrycans met benzine aangetroffen. Bekijk het fragment over de brand in Nijmegen hierboven. Enorme brand Hedel, waar opslagloods in vlammen opgaat: bekijk de beelden Bekijk deze video » Brand in Brummens bakkerij verwoest hele winkelstraat Bekijk deze video »
Voetbal :
Brand in Goffertstadion en trainingscomplex NEC zorgt voor veel schade

In de nacht van zaterdag op zondag is er door nog onbekende personen brand gesticht in het stadion en het trainingscomplex van NEC in Nijmegen. De melding kwam rond twee uur 's nachts.

De hulpdiensten kwamen op tijd en konden de brand in het Goffertstadion en het trainingscomplex de Eendracht makkelijk blussen. In de buurt zijn jerrycans met benzine aangetroffen.

Bekijk het fragment over de brand in Nijmegen hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Brand in Goffertstadion en trainingscomplex NEC zorgt voor veel schade of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV