Chris kreeg diagnose ALS: "Deze kl#teziekte brengt ook mooie momenten"

Chris kreeg diagnose ALS: "Deze kl#teziekte brengt ook mooie momenten"

Chris kreeg diagnose <em>ALS</em>: &quot;Deze kl#teziekte brengt ook mooie momenten&quot; In juni 2018 kreeg Chris de diagnose ALS. Hij dacht meteen: ik ga niet achter de geraniums zitten! Hij besloot toen 2 dingen: "Ik ga het leven vieren en veel leuke dingen doen met mijn familie en vrienden én ik ga me inzetten voor ALS. Enerzijds wil hij geld inzamelen en anderzijds wil hij het onder de aandacht brengen bij mensen." Bekijk het fragment over Chris' ALS-diagnose hierboven. Fernando Ricksen: "Ik adem moeilijker en krijg voeding via een slang in mijn maag" Bekijk deze video » Fernando Ricksen gaf leven met ALS een gezicht Bekijk deze video »
Nieuws :
Chris kreeg diagnose ALS: "Deze kl#teziekte brengt ook mooie momenten"

In juni 2018 kreeg Chris de diagnose ALS. Hij dacht meteen: ik ga niet achter de geraniums zitten! Hij besloot toen 2 dingen: "Ik ga het leven vieren en veel leuke dingen doen met mijn familie en vrienden én ik ga me inzetten voor ALS. Enerzijds wil hij geld inzamelen en anderzijds wil hij het onder de aandacht brengen bij mensen."

Bekijk het fragment over Chris' ALS-diagnose hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chris kreeg diagnose ALS: "Deze kl#teziekte brengt ook mooie momenten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV