Undercover in Nederland gemist? Opengebroken blikken as tussen gereedschappen

Undercover in Nederland gemist? Opengebroken blikken as tussen gereedschappen

<em>Undercover in Nederland</em> gemist? Opengebroken <em>blikken as</em> tussen gereedschappen Een van de insiders ontdekt in het rommelhok van een begrafenisondernemer, tussen de verfrollers en schroevendraaiers, een opengebroken bus as van een overledene. Bekijk het fragment uit Undercover in Nederland hierboven. Je kunt elke uitzending van Undercover in Nederland terugkijken op Gids.tv. Alberto Stegeman meldt zich in de rechtbank: "De uitzending moet echt doorgaan zondag" Bekijk deze video » Undercover in Nederland: 'Begrafenisondernemer legde een lijk in zijn schuur' Bekijk deze video » Undercover in Nederland gemist? Mannen smokkelen lijk de grens over Bekijk deze video » Undercover in Nederland gemist? Begrafenisondernemer staat glashard te liegen! Bekijk deze video » Undercover in Nederland gemist? Opengebroken blikken as tussen gereedschappen Bekijk deze video »
TV :
Undercover in Nederland gemist? Opengebroken blikken as tussen gereedschappen

Een van de insiders ontdekt in het rommelhok van een begrafenisondernemer, tussen de verfrollers en schroevendraaiers, een opengebroken bus as van een overledene.

Bekijk het fragment uit Undercover in Nederland hierboven. Je kunt elke uitzending van Undercover in Nederland terugkijken op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Undercover in Nederland gemist? Opengebroken blikken as tussen gereedschappen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV