Zondag met Lubach gemist? Van Tusk naar Trump, van Frodo naar Erdogan

Zondag met Lubach gemist? Van Tusk naar Trump, van Frodo naar Erdogan

<em>Zondag met Lubach</em> gemist? Van <em>Tusk</em> naar <em>Trump</em>, van <em>Frodo</em> naar <em>Erdogan</em> Arjen Lubach maakt voor "alle millennials die het nieuws echt alleen maar via Zondag met Lubach volgen" een kort overzicht van alles wat er gaande is. De Brexit, hoofrolspelers Donald Tusk en Boris Johnson, Donald Trump, de Koerden, Noord-Syrië, Frodo en Erdogan. Je kunt elke uitzending van Zondag met Lubach terugkijken op Gids.tv. Ook alle hoogtepunten uit de uitzending kun je op Gids.tv zien. Eerste aflevering Zondag met Lubach: Klimaat, vrouwenvoetbal en Erdogan Bekijk deze video »
TV :
Zondag met Lubach gemist? Van Tusk naar Trump, van Frodo naar Erdogan

Arjen Lubach maakt voor "alle millennials die het nieuws echt alleen maar via Zondag met Lubach volgen" een kort overzicht van alles wat er gaande is. De Brexit, hoofrolspelers Donald Tusk en Boris Johnson, Donald Trump, de Koerden, Noord-Syrië, Frodo en Erdogan.

Je kunt elke uitzending van Zondag met Lubach terugkijken op Gids.tv. Ook alle hoogtepunten uit de uitzending kun je op Gids.tv zien.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach gemist? Van Tusk naar Trump, van Frodo naar Erdogan of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV