Zondag met Lubach gemist? Protesteren door wegblokkades

Zondag met Lubach gemist? Protesteren door wegblokkades

<em>Zondag met Lubach</em> gemist? <em>Protesteren</em> door <em>wegblokkades</em> Het stond deze week lekker vast op de wegen en de sporten in Nederland. Niet vanwege de regen, maar vanwege boze mensen die allemaal hun redenen hadden om de weg te blokkeren, zoals het klimaat of respect voor boeren. Want dat is dé nieuwe manier om aandacht te krijgen. Je kunt elke uitzending van Zondag met Lubach terugkijken op Gids.tv. Ook alle hoogtepunten uit de uitzending kun je op Gids.tv zien. Nederlandse groentepizza's veroveren Engeland - RTL Z NIEUWS Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? Van Tusk naar Trump, van Frodo naar Erdogan Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? Vuurwerk en vuurwerkverbod Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? Protesteren door wegblokkades Bekijk deze video »
TV :
Zondag met Lubach gemist? Protesteren door wegblokkades

Het stond deze week lekker vast op de wegen en de sporten in Nederland. Niet vanwege de regen, maar vanwege boze mensen die allemaal hun redenen hadden om de weg te blokkeren, zoals het klimaat of respect voor boeren. Want dat is dé nieuwe manier om aandacht te krijgen.

Je kunt elke uitzending van Zondag met Lubach terugkijken op Gids.tv. Ook alle hoogtepunten uit de uitzending kun je op Gids.tv zien.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach gemist? Protesteren door wegblokkades of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV