Zondag met Lubach gemist? De Blauwe Moskee wil speakers!

Zondag met Lubach gemist? De Blauwe Moskee wil speakers!

<em>Zondag met Lubach</em> gemist? <em>De Blauwe Moskee</em> wil speakers! De Blauwe Moskee in Amsterdam Nieuw-West wil om de islam te normaliseren in Nederland de oproep tot gebed oproep tot gesprek maken. En deze oproep willen ze op vrijdagmiddag versterkt laten klinken. Maar dan moet het dus wel iets zijn wat de mensen herkennen. Zo stelt Arjen Lubach het eeuwenoude NS-deuntje voor. Je kunt elke uitzending van Zondag met Lubach terugkijken op Gids.tv. Ook alle hoogtepunten uit de uitzending kun je op Gids.tv zien. Eerste aflevering Zondag met Lubach: Klimaat, vrouwenvoetbal en Erdogan Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? Van Tusk naar Trump, van Frodo naar Erdogan Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? Vuurwerk en vuurwerkverbod Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? Protesteren door wegblokkades Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? De Blauwe Moskee wil speakers! Bekijk deze video »
TV :
Zondag met Lubach gemist? De Blauwe Moskee wil speakers!

De Blauwe Moskee in Amsterdam Nieuw-West wil om de islam te normaliseren in Nederland de oproep tot gebed oproep tot gesprek maken. En deze oproep willen ze op vrijdagmiddag versterkt laten klinken. Maar dan moet het dus wel iets zijn wat de mensen herkennen. Zo stelt Arjen Lubach het eeuwenoude NS-deuntje voor.

Je kunt elke uitzending van Zondag met Lubach terugkijken op Gids.tv. Ook alle hoogtepunten uit de uitzending kun je op Gids.tv zien.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach gemist? De Blauwe Moskee wil speakers! of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV