Akwasi moet Expeditie Robinson verlaten, maar krijgt tweede kans op Duivelseiland

Akwasi moet Expeditie Robinson verlaten, maar krijgt tweede kans op Duivelseiland

Akwasi moet <em>Expeditie Robinson</em> verlaten, maar krijgt tweede kans op Duivelseiland Kamp Zuid verloor de tweede proef op rij, en dat zorgde voor flink wat gekonkel in het kamp. Waar Mariana Verkerk een week geleden nog overliep om Kim Kötter eruit te stemmen, krabbelde ze weer terug naar haar oude kampgenoten. Akwasi was het kind van de rekening. DuivelseilandEerst leek het nog helemaal de andere kant op te gaan, toen YouTuber Kalvijn de eerste drie stemmen kreeg. Vervolgens kwamen er echter vier op Akwasi, die hierdoor de Expeditie moet verlaten. Ook hij krijgt echter, net als Kim Kötter, een kans op eerherstel: Akwasi gaat met Kötter en Rijk Hofman strijden om een plek in de samensmelting - uiteraard door middel van de fameuze balkproef. Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Nabeschouwing Expeditie Robinson: "Kim Kötter heeft geluk met Duivelseiland" Bekijk deze video » Dennis Weening nog boos om ontslag Expeditie Robinson: "Ik weet niet waarom" Bekijk deze video » Opgave Frank van der Lende in Expeditie Robinson zorgt voor tranen in Kamp Noord Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Akwasi moet Expeditie Robinson verlaten, maar krijgt tweede kans op Duivelseiland

Kamp Zuid verloor de tweede proef op rij, en dat zorgde voor flink wat gekonkel in het kamp. Waar Mariana Verkerk een week geleden nog overliep om Kim Kötter eruit te stemmen, krabbelde ze weer terug naar haar oude kampgenoten. Akwasi was het kind van de rekening.

Duivelseiland
Eerst leek het nog helemaal de andere kant op te gaan, toen YouTuber Kalvijn de eerste drie stemmen kreeg. Vervolgens kwamen er echter vier op Akwasi, die hierdoor de Expeditie moet verlaten. Ook hij krijgt echter, net als Kim Kötter, een kans op eerherstel: Akwasi gaat met Kötter en Rijk Hofman strijden om een plek in de samensmelting - uiteraard door middel van de fameuze balkproef.

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Akwasi moet Expeditie Robinson verlaten, maar krijgt tweede kans op Duivelseiland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV