Eerste aflevering Hart & Ziel gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering Hart & Ziel gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering Hart & Ziel gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het tv-programma Hart & Ziel ontmoet Floris Kortie, deze week elke avond rond 22:45 uur op NPO 2, mensen in wie je niet meteen het stereotype klassieke muziekliefhebber herkent. Favoriete muziekstukZij vertellen hem hun persoonlijke verhaal bij een van de stukken uit de Hart & Ziel Lijst van NPO Radio 4. Aan het eind van het verhaal nodigt Floris de geportretteerden uit om naar een vertolking van hun favoriete muziekstuk te luisteren door Club Classique. Dit zorgt voor ontroerende momenten. NPO Radio 4Met Hart & Ziel sluit de NTR op televisie aan bij de Hart en Ziel Lijst van NPO Radio 4, de Top 300 van de klassieke muziek. Deze lijst bestaat uit de 300 favoriete werken van luisteraars van Radio 4. Jinek gemist: comazuipen op klassieke muziek Bekijk deze video » Orkest André Rieu doet de Macarena op het Vrijthof Bekijk deze video »
Uitzending :
Hart & Ziel

In het tv-programma Hart & Ziel ontmoet Floris Kortie, deze week elke avond rond 22:45 uur op NPO 2, mensen in wie je niet meteen het stereotype klassieke muziekliefhebber herkent.

Favoriete muziekstuk
Zij vertellen hem hun persoonlijke verhaal bij een van de stukken uit de Hart & Ziel Lijst van NPO Radio 4. Aan het eind van het verhaal nodigt Floris de geportretteerden uit om naar een vertolking van hun favoriete muziekstuk te luisteren door Club Classique. Dit zorgt voor ontroerende momenten.

NPO Radio 4
Met Hart & Ziel sluit de NTR op televisie aan bij de Hart en Ziel Lijst van NPO Radio 4, de Top 300 van de klassieke muziek. Deze lijst bestaat uit de 300 favoriete werken van luisteraars van Radio 4.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hart & Ziel of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV