Het geheime dagboek van Hendrik Groen seizoen 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het geheime dagboek van Hendrik Groen seizoen 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het geheime dagboek van Hendrik Groen seizoen 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start het tweede seizoen van de Nederlandse dramaserie Het geheime dagboek van Hendrik Groen. De twaalf afleveringen zijn elke maandag rond 22:20 uur te zien op NPO 1. SchrijvenNa een jaar geen pen aangeraakt te hebben, krijgt Hendrik Groen Eefjes oude computer. Dan besluit hij de draad weer op te pakken en weer te gaan schrijven. RebellenclubSamen met medebewoners van het verzorgingshuis besluit Hendrik ook z'n rebellenclub Omanido nieuw leven in te blazen. Dit is hard nodig, want er lijken nogal wat plannen met het huis. Geen vrolijke boelIn de eerste aflevering is het koud en guur buiten en ook binnen is het geen vrolijke boel. Hendrik en Omanido hebben al in geen maanden een uitje gehad, Grietje staat op het punt te verhuizen naar de gesloten afdeling vanwege haar steeds verder oprukkende dementie en Everts hond Mo lijkt steeds zieker te worden. Bekijk eerste beelden Het geheime dagboek van Hendrik Groen seizoen 2 Bekijk deze video » Nieuwe seizoen Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen vanaf 14 oktober van start Bekijk deze video »
Uitzending :
Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Vanavond start het tweede seizoen van de Nederlandse dramaserie Het geheime dagboek van Hendrik Groen. De twaalf afleveringen zijn elke maandag rond 22:20 uur te zien op NPO 1.

Schrijven
Na een jaar geen pen aangeraakt te hebben, krijgt Hendrik Groen Eefjes oude computer. Dan besluit hij de draad weer op te pakken en weer te gaan schrijven.

Rebellenclub
Samen met medebewoners van het verzorgingshuis besluit Hendrik ook z'n rebellenclub Omanido nieuw leven in te blazen. Dit is hard nodig, want er lijken nogal wat plannen met het huis.

Geen vrolijke boel
In de eerste aflevering is het koud en guur buiten en ook binnen is het geen vrolijke boel. Hendrik en Omanido hebben al in geen maanden een uitje gehad, Grietje staat op het punt te verhuizen naar de gesloten afdeling vanwege haar steeds verder oprukkende dementie en Everts hond Mo lijkt steeds zieker te worden.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het geheime dagboek van Hendrik Groen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV