Samenvatting Estland - Duitsland (EK kwalificatie)

Samenvatting Estland - Duitsland (EK kwalificatie)

Samenvatting <em>Estland - Duitsland</em> (EK kwalificatie) In de poule van het Nederlands elftal, dat gisteren eerder op de dag met 1-2 won van Wit-Rusland, kwam Duitsland in actie tegen Estland. De Duitsers leken een moeilijke wedstrijd tegemoet te gaan toen Emre Can in de veertiende minuut rood kreeg, maar in de tweede helft stelde Die Mannschaft orde op zaken. Dankzij twee doelpunten van Ilkay Gündogan en een treffer van Timo Werner werd het 0-3. Bekijk de samenvatting van Estland - Duitsland hierboven. Samenvatting Duitsland - Argentinië (vriendschappelijke wedstrijd) Bekijk deze video » Samenvatting Nederland - Noord Ierland (EK kwalificatie mannen) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Estland - Duitsland (EK kwalificatie)

In de poule van het Nederlands elftal, dat gisteren eerder op de dag met 1-2 won van Wit-Rusland, kwam Duitsland in actie tegen Estland. De Duitsers leken een moeilijke wedstrijd tegemoet te gaan toen Emre Can in de veertiende minuut rood kreeg, maar in de tweede helft stelde Die Mannschaft orde op zaken. Dankzij twee doelpunten van Ilkay Gündogan en een treffer van Timo Werner werd het 0-3.

Bekijk de samenvatting van Estland - Duitsland hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Estland - Duitsland (EK kwalificatie) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen