Angela de Jong over nieuw boerenprotest: "Wel heel snel"

Angela de Jong over nieuw boerenprotest: "Wel heel snel"

Angela de Jong over nieuw boerenprotest: "Wel heel snel" Op maandag staan er wederom een paar zogenaamde boerenprotesten gepland, net als op woensdag. Tv-recensent Angela de Jong wordt gevraagd naar haar mening hierover: "Ik vind het als buitenstaander wel heel snel." Files?"Het is nu actueel dus ik snap dat ze het nu willen", vervolgt De Jong. Maar ze vreest ook voor de mening van de kritische Nederlanders als dit zo door gaat: "De ene keer zijn we het allemaal met ze eens maar als we nog een keer in de file staan wordt het een ander verhaal." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hierboven. Bekijk ook Chateau Meiland: Martien gaat los op K3 Bekijk deze video » Willem-Alexander en Máxima schitteren tijdens grote ceremonie in New Delhi Bekijk deze video » Het mooiste liedje gemist? Tino Martin zingt Onderweg Bekijk deze video »
TV :
Angela de Jong over nieuw boerenprotest: "Wel heel snel"

Op maandag staan er wederom een paar zogenaamde boerenprotesten gepland, net als op woensdag. Tv-recensent Angela de Jong wordt gevraagd naar haar mening hierover: "Ik vind het als buitenstaander wel heel snel."

Files?
"Het is nu actueel dus ik snap dat ze het nu willen", vervolgt De Jong. Maar ze vreest ook voor de mening van de kritische Nederlanders als dit zo door gaat: "De ene keer zijn we het allemaal met ze eens maar als we nog een keer in de file staan wordt het een ander verhaal." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong over nieuw boerenprotest: "Wel heel snel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV