Bekijk Robert Downey Jr. als dr. Dolittle in de eerste trailer van Dolittle

Bekijk Robert Downey Jr. als dr. Dolittle in de eerste trailer van Dolittle

Bekijk <em>Robert Downey Jr.</em> als dr. Dolittle in de <em>eerste trailer</em> van <em>Dolittle</em> Zondag is de eerste trailer van de nieuwe comedy Dolittle verschenen. Naast Robert Downey Jr. als Doctor Dolittle zijn er ook veel dieren te zien en te horen in deze trailer. De stemmencast rond die dieren is echt indrukwekkend. Die bestaat namelijk uit o.a. John Cena, Marion Cotillard, Carmen Ejogo, Ralph Fiennes, Selena Gomez, Tom Holland, Rami Malek, Kumail Nanjiani, Craig Robinson, Octavia Spencer en Emma Thompson. Dolittle is vanaf 16 januari 2020 te zien in de bioscoop. Bekijk de eerste trailer van Dwayne Johnson's Jungle Cruise Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk Robert Downey Jr. als dr. Dolittle in de eerste trailer van Dolittle

Zondag is de eerste trailer van de nieuwe comedy Dolittle verschenen. Naast Robert Downey Jr. als Doctor Dolittle zijn er ook veel dieren te zien en te horen in deze trailer. De stemmencast rond die dieren is echt indrukwekkend. Die bestaat namelijk uit o.a. John Cena, Marion Cotillard, Carmen Ejogo, Ralph Fiennes, Selena Gomez, Tom Holland, Rami Malek, Kumail Nanjiani, Craig Robinson, Octavia Spencer en Emma Thompson.

Dolittle is vanaf 16 januari 2020 te zien in de bioscoop.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk Robert Downey Jr. als dr. Dolittle in de eerste trailer van Dolittle of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV