Rafael van der Vaart verrast door zoontje Damián tijdens afscheidswedstrijd

Rafael van der Vaart verrast door zoontje Damián tijdens afscheidswedstrijd

Rafael van der Vaart verrast door zoontje Damián tijdens afscheidswedstrijd Rafael van der Vaart nam gisteren afscheid van zijn carrière als profvoetballer. In het shirt van HSV liet hij nog één keer zien hoe goed hij nog altijd kan voetballen, hij scoorde zelfs twee maal. Het hoogtepunt van de dag was echter de komst van zijn zoontje Damián, die als verrassing als twaalfde man het veld op rende. Hij kon uiteraard rekenen op een zeer warm welkom. Bekijk het fragment van de NOS hierboven. Bekijk ook Samenvatting afscheidswedstrijd Rafael van der Vaart Bekijk deze video » Sylvie Meis rent met kleren aan de zee in Bekijk deze video »
Sport :
Rafael van der Vaart verrast door zoontje Damián tijdens afscheidswedstrijd

Rafael van der Vaart nam gisteren afscheid van zijn carrière als profvoetballer. In het shirt van HSV liet hij nog één keer zien hoe goed hij nog altijd kan voetballen, hij scoorde zelfs twee maal. Het hoogtepunt van de dag was echter de komst van zijn zoontje Damián, die als verrassing als twaalfde man het veld op rende. Hij kon uiteraard rekenen op een zeer warm welkom. Bekijk het fragment van de NOS hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rafael van der Vaart verrast door zoontje Damián tijdens afscheidswedstrijd of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV