Ontroerend eerbetoon koningin Máxima: ze draagt de juwelen van prinses Juliana

Ontroerend eerbetoon koningin Máxima: ze draagt de juwelen van prinses Juliana

Ontroerend eerbetoon <em>koningin Máxima</em>: ze draagt de juwelen van prinses Juliana Koningin Máxima bracht tijdens het staatsbezoek aan India een bijzonder en ontroerend eerbetoon aan koning Willem-Alexanders in 2004 overleden oma, prinses Juliana. Ze droeg namelijk de juwelen van de prinses, evenals een losse steen op haar hoed. Presidentieel paleisDe ontvangst van het Nederlandse koningspaar vindt plaats in het presidentieel paleis, een enorm gebouw. Koningin Máxima draagt een grijze jurk van modeontwerper Edouard Vermeulen, van het modehuis Natan. Haar outfit werd zoals gezegd afgemaakt met de juwelenset van aquamarijnen van haar overleden schoon-oma Juliana. De losse steen op haar hoed is ook iets wat Juliana vaak deed. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Koning Willem-Alexander en Maxima beginnen staatsbezoek aan India in hitte Bekijk deze video » Willem-Alexander en Máxima schitteren tijdens grote ceremonie in New Delhi Bekijk deze video »
Royals :
Ontroerend eerbetoon koningin Máxima: ze draagt de juwelen van prinses Juliana

Koningin Máxima bracht tijdens het staatsbezoek aan India een bijzonder en ontroerend eerbetoon aan koning Willem-Alexanders in 2004 overleden oma, prinses Juliana. Ze droeg namelijk de juwelen van de prinses, evenals een losse steen op haar hoed.

Presidentieel paleis
De ontvangst van het Nederlandse koningspaar vindt plaats in het presidentieel paleis, een enorm gebouw. Koningin Máxima draagt een grijze jurk van modeontwerper Edouard Vermeulen, van het modehuis Natan. Haar outfit werd zoals gezegd afgemaakt met de juwelenset van aquamarijnen van haar overleden schoon-oma Juliana. De losse steen op haar hoed is ook iets wat Juliana vaak deed.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ontroerend eerbetoon koningin Máxima: ze draagt de juwelen van prinses Juliana of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV