Gerard Joling heeft last van vertraging vliegtuig maar is blij met knappe crew

Gerard Joling heeft last van vertraging vliegtuig maar is blij met knappe crew

<em>Gerard Joling</em> heeft last van vertraging vliegtuig maar is blij met knappe crew Gerard Joling gaat lekker op vakantie naar de zon. De start van zijn reis verloopt echter niet helemaal volgens plan want ze hebben te maken met vertraging. De zanger laat de purser vertellen wat er precies aan de hand is en spreekt daarna zijn goedkeuring over het cabinepersoneel uit: "Het is wel een hele knappe crew." Bekijk de beelden, die hij op zijn Instagrampagina plaatste, hierboven. Bekijk ook Quinty en Loretta hebben slappe lach bij Koffietijd Bekijk deze video » Sylvie Meis rent met kleren aan de zee in Bekijk deze video » Ontroerend eerbetoon koningin Máxima: ze draagt de juwelen van prinses Juliana Bekijk deze video »
TV :
Gerard Joling heeft last van vertraging vliegtuig maar is blij met knappe crew

Gerard Joling gaat lekker op vakantie naar de zon. De start van zijn reis verloopt echter niet helemaal volgens plan want ze hebben te maken met vertraging. De zanger laat de purser vertellen wat er precies aan de hand is en spreekt daarna zijn goedkeuring over het cabinepersoneel uit: "Het is wel een hele knappe crew." Bekijk de beelden, die hij op zijn Instagrampagina plaatste, hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gerard Joling heeft last van vertraging vliegtuig maar is blij met knappe crew of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV