Nabeschouwing Expeditie Robinson: "Mariana is gewoon gemeen"

Nabeschouwing Expeditie Robinson: "Mariana is gewoon gemeen"

Nabeschouwing Expeditie Robinson: "Mariana is gewoon gemeen" Opnieuw een enerverende aflevering van Expeditie Robinson, gisteravond. Frank van der Lende gaf op, Mariana Verkerk stapte weer over naar haar oude kampgenoten en Akwasi werd eruit gestemd. Jody Bernal beschouwt na met De Telegraaf, en er is maar één conclusie: Mariana is gewoon gemeen aan het spelen. Frank werkt niet meeNormaal gesproken beschouwen ze bij De Telegraaf na met de afvaller van die week, maar Frank van der Lende wilde niet meewerken aan een interview. Op social media was Frank de gebeten hond, want opgave is volgens veel kijkers geen optie. Een veelbesproken moment was overigens ook de terugkeer van Mariana naar haar oude teamgenoten. Bernal weet wel wat hij had gedaan: "Ik was eerst mee gegaan, maar had haar later gewoon een mes in de rug gestoken." Bekijk de nabeschouwing met Jody Bernal hierboven. Akwasi moet Expeditie Robinson verlaten, maar krijgt tweede kans op Duivelseiland Bekijk deze video » Opgave Frank van der Lende in Expeditie Robinson zorgt voor tranen in Kamp Noord Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Nabeschouwing Expeditie Robinson: "Mariana is gewoon gemeen"

Opnieuw een enerverende aflevering van Expeditie Robinson, gisteravond. Frank van der Lende gaf op, Mariana Verkerk stapte weer over naar haar oude kampgenoten en Akwasi werd eruit gestemd. Jody Bernal beschouwt na met De Telegraaf, en er is maar één conclusie: Mariana is gewoon gemeen aan het spelen.

Frank werkt niet mee
Normaal gesproken beschouwen ze bij De Telegraaf na met de afvaller van die week, maar Frank van der Lende wilde niet meewerken aan een interview. Op social media was Frank de gebeten hond, want opgave is volgens veel kijkers geen optie. Een veelbesproken moment was overigens ook de terugkeer van Mariana naar haar oude teamgenoten. Bernal weet wel wat hij had gedaan: "Ik was eerst mee gegaan, maar had haar later gewoon een mes in de rug gestoken."

Bekijk de nabeschouwing met Jody Bernal hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nabeschouwing Expeditie Robinson: "Mariana is gewoon gemeen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV