Koningin Máxima heeft moeite met enorme stank tijdens staatsbezoek in India

Koningin Máxima heeft moeite met enorme stank tijdens staatsbezoek in India

<em>Koningin Máxima</em> heeft moeite met enorme stank tijdens staatsbezoek in <em>India</em> Verslag van het staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan India. WaterbeheerMet drie ministers en een staatssecretaris bezoekt het koningspaar de steden New Delhi en Mumbai en de staat Kerala. Eén van de thema's van het staatsbezoek is waterbeheer, een onderwerp waarin koning Willem-Alexander is gespecialiseerd. ZelfredzaamZe bezoeken ook een grote tech-beurs en een school waar meisjes worden gestimuleerd om door te leren en zelfredzaam te zijn. In de staat Kerala worden VOC-overblijfselen bezocht en maakt het koningspaar een rondvaart door het gebied dat geregeld wordt getroffen door zware overstromingen. ActiviteitenIn de uitzending doet Astrid Kersseboom verslag van de meest in het oog springende activiteiten en praat ze met gesprekspartners van het koninklijk paar en waterdeskundigen. Ook zijn reportages te zien. Ontroerend eerbetoon koningin Máxima: ze draagt de juwelen van prinses Juliana Bekijk deze video » Koningin Máxima heeft moeite met enorme stank tijdens staatsbezoek in India Bekijk deze video » Máxima draagt bijzondere hoed op dag twee staatsbezoek India Bekijk deze video »
Royals :
Koningin Máxima heeft moeite met enorme stank tijdens staatsbezoek in India

Verslag van het staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan India.

Waterbeheer
Met drie ministers en een staatssecretaris bezoekt het koningspaar de steden New Delhi en Mumbai en de staat Kerala. Eén van de thema's van het staatsbezoek is waterbeheer, een onderwerp waarin koning Willem-Alexander is gespecialiseerd.

Zelfredzaam
Ze bezoeken ook een grote tech-beurs en een school waar meisjes worden gestimuleerd om door te leren en zelfredzaam te zijn. In de staat Kerala worden VOC-overblijfselen bezocht en maakt het koningspaar een rondvaart door het gebied dat geregeld wordt getroffen door zware overstromingen.

Activiteiten
In de uitzending doet Astrid Kersseboom verslag van de meest in het oog springende activiteiten en praat ze met gesprekspartners van het koninklijk paar en waterdeskundigen. Ook zijn reportages te zien.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Koningin Máxima heeft moeite met enorme stank tijdens staatsbezoek in India of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen