Koningin Máxima heeft moeite met enorme stank tijdens staatsbezoek in India

Koningin Máxima heeft moeite met enorme stank tijdens staatsbezoek in India

<em>Koningin Máxima</em> heeft moeite met enorme stank tijdens staatsbezoek in <em>India</em> Dat een staatsbezoek niet altijd glitter en glamour is bleek maandagmiddag, toen koning Willem-Alexander en koningin Máxima de Barapullah Drain, een open riool in New Delhi, bezochten. Vooral Máxima lijkt behoorlijk wat moeite te hebben met de enorme stank. Ongepast gebaarHet vieze bruine water borrelt constant vanwege de gassen die zich onder het wateroppervlak hebben opgehoopt. Het gebrek aan een goed riool is één van de grootste problemen in de Indiase miljoenenstad, en dat probleem ondervonden Willem-Alexander en Máxima aan den lijve. De koningin moet moeite doen om haar walging te verbergen en haar neus niet dicht te knijpen, maar lijkt te beseffen dat dat een ongepast gebaar is - ze besluit de stank toch maar te trotseren. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Koning Willem-Alexander en Maxima beginnen staatsbezoek aan India in hitte Bekijk deze video » Willem-Alexander en Máxima schitteren tijdens grote ceremonie in New Delhi Bekijk deze video » Ontroerend eerbetoon koningin Máxima: ze draagt de juwelen van prinses Juliana Bekijk deze video » Sandra Schuurhof bij staatsbezoek Willem-Alexander en Máxima: "Het stinkt hier" Bekijk deze video »
Royals :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dat een staatsbezoek niet altijd glitter en glamour is bleek maandagmiddag, toen koning Willem-Alexander en koningin Máxima de Barapullah Drain, een open riool in New Delhi, bezochten. Vooral Máxima lijkt behoorlijk wat moeite te hebben met de enorme stank.

Ongepast gebaar
Het vieze bruine water borrelt constant vanwege de gassen die zich onder het wateroppervlak hebben opgehoopt. Het gebrek aan een goed riool is één van de grootste problemen in de Indiase miljoenenstad, en dat probleem ondervonden Willem-Alexander en Máxima aan den lijve. De koningin moet moeite doen om haar walging te verbergen en haar neus niet dicht te knijpen, maar lijkt te beseffen dat dat een ongepast gebaar is - ze besluit de stank toch maar te trotseren.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Koningin Máxima heeft moeite met enorme stank tijdens staatsbezoek in India of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV