Xander de Buisonjé zingt 'Brabant' van Guus Meeuwis in Het mooiste liedje

Xander de Buisonjé zingt 'Brabant' van Guus Meeuwis in Het mooiste liedje

<em>Xander de Buisonjé</em> zingt 'Brabant' van Guus Meeuwis in <em>Het mooiste liedje</em> De eerste twee finalisten van het programma Het mooiste liedje zijn bekend: 'Avond' van Boudewijn de Groot en 'Brabant' van Guus Meeuwis. 'Brabant' werd tijdens het programma ten gehore gebracht door Xander de Buisonjé, en de twee nummers behoren nu ook tot de gedoodverfde favorieten voor de eindzege. Ze staan namelijk al jaren hoog in de Top 2000 van NPO Radio 2. Bekijk het optreden van Xander de Buisonjé in Het mooiste liedje hierboven. Glennis Grace zingt Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn in eerste aflevering Het Mooiste Liedje Bekijk deze video » Anita Meyer zingt Geef Mij Nu Je Angst in Het Mooiste Liedje Bekijk deze video » Glennis Grace zingt 'Avond' van Boudewijn de Groot in Het mooiste liedje Bekijk deze video »
TV :
Xander de Buisonjé zingt 'Brabant' van Guus Meeuwis in Het mooiste liedje

De eerste twee finalisten van het programma Het mooiste liedje zijn bekend: 'Avond' van Boudewijn de Groot en 'Brabant' van Guus Meeuwis. 'Brabant' werd tijdens het programma ten gehore gebracht door Xander de Buisonjé, en de twee nummers behoren nu ook tot de gedoodverfde favorieten voor de eindzege. Ze staan namelijk al jaren hoog in de Top 2000 van NPO Radio 2.

Bekijk het optreden van Xander de Buisonjé in Het mooiste liedje hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Xander de Buisonjé zingt 'Brabant' van Guus Meeuwis in Het mooiste liedje of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV