Onze boerderij gemist? Boer Marnix gaat voor de prijzen met zijn dikbilkoeien

Onze boerderij gemist? Boer Marnix gaat voor de prijzen met zijn dikbilkoeien

<em>Onze boerderij</em> gemist? Boer Marnix gaat voor de prijzen met zijn dikbilkoeien Boer Marnix, de boer die we kennen vanwege zijn goudeerlijke opmerkingen in Boer zoekt vrouw, neemt Yvon Jaspers mee naar het Paasvee in Schagen. Hier wordt al jarenlang het vleesvee gekeurd, en Marnix hoopt met zijn dikbilkoeien een mooie prijs in de wacht te slepen. Onze boerderij is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Bekijk hierboven het fragment met boer Marnix. Onze boerderij gemist? "Nederland heeft de beste trostomaten ter wereld" Bekijk deze video » Yvon Jaspers ligt weer onder vuur, nu vanwege kippen Bekijk deze video » Boer Marnix neemt afscheid van grote passie: "Ik moet het hoofdstuk afsluiten" Bekijk deze video »
TV :
Onze boerderij gemist? Boer Marnix gaat voor de prijzen met zijn dikbilkoeien

Boer Marnix, de boer die we kennen vanwege zijn goudeerlijke opmerkingen in Boer zoekt vrouw, neemt Yvon Jaspers mee naar het Paasvee in Schagen. Hier wordt al jarenlang het vleesvee gekeurd, en Marnix hoopt met zijn dikbilkoeien een mooie prijs in de wacht te slepen.

Onze boerderij is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Bekijk hierboven het fragment met boer Marnix.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Onze boerderij gemist? Boer Marnix gaat voor de prijzen met zijn dikbilkoeien of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV