De crash tussen Max Verstappen en Charles Leclerc uitgelegd: wat gebeurde er?

De crash tussen Max Verstappen en Charles Leclerc uitgelegd: wat gebeurde er?

De crash tussen Max Verstappen en Charles Leclerc uitgelegd: wat gebeurde er? De Formule 1 GP van Japan verliep voor de Nederlander Max Verstappen uitermate teleurstellend: bij het uitkomen van bocht 1 werd hij van de baan gereden door zijn grote rivaal Charles Leclerc. Maar wat gebeurde er precies? Waarom verloor Leclerc de grip op de baan, en had hij dat kunnen voorkomen? Bekijk in de video hierboven hoe de crash tussen Verstappen en Leclerc tot stand kwam. Formule 1: Samenvatting GP Japan 2019 Bekijk deze video » Formule 1: Max Verstappen valt uit tijdens de GP van Japan Bekijk deze video » Formule 1: Max Verstappen woest op wedstrijdleiding Bekijk deze video » Reactie Max Verstappen na uitvallen GP Japan “belachelijk wat er gebeurt” Bekijk deze video »
Formule 1 :
De crash tussen Max Verstappen en Charles Leclerc uitgelegd: wat gebeurde er?

De Formule 1 GP van Japan verliep voor de Nederlander Max Verstappen uitermate teleurstellend: bij het uitkomen van bocht 1 werd hij van de baan gereden door zijn grote rivaal Charles Leclerc. Maar wat gebeurde er precies? Waarom verloor Leclerc de grip op de baan, en had hij dat kunnen voorkomen?

Bekijk in de video hierboven hoe de crash tussen Verstappen en Leclerc tot stand kwam.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De crash tussen Max Verstappen en Charles Leclerc uitgelegd: wat gebeurde er? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV