Onze boerderij gemist? Boer Rudi was in totale paniek tijdens enorme stalbrand

Onze boerderij gemist? Boer Rudi was in totale paniek tijdens enorme stalbrand

<em>Onze boerderij</em> gemist? Boer Rudi was in totale paniek tijdens enorme stalbrand Op een prachtige zomerse dag slaat het noodlot toe op de boerderij van Rudi, Hetty en hun drie kinderen. Een enorme stalbrand zorgt ervoor dat 2600 vleesvarkens om het leven komen. Nog altijd heeft de familie het moeilijk met de enorme ramp. Boer Rudi kan zich nog goed herinneren hoe hij totaal in paniek was toen de brand uitbrak. Onze boerderij is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Bekijk het fragment met boer Rudi hierboven. Yvon Jaspers ligt weer onder vuur, nu vanwege kippen Bekijk deze video » Boer Marnix neemt afscheid van grote passie: "Ik moet het hoofdstuk afsluiten" Bekijk deze video » Onze boerderij gemist? Boer Marnix gaat voor de prijzen met zijn dikbilkoeien Bekijk deze video »
TV :
Onze boerderij gemist? Boer Rudi was in totale paniek tijdens enorme stalbrand

Op een prachtige zomerse dag slaat het noodlot toe op de boerderij van Rudi, Hetty en hun drie kinderen. Een enorme stalbrand zorgt ervoor dat 2600 vleesvarkens om het leven komen. Nog altijd heeft de familie het moeilijk met de enorme ramp. Boer Rudi kan zich nog goed herinneren hoe hij totaal in paniek was toen de brand uitbrak.

Onze boerderij is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Bekijk het fragment met boer Rudi hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Onze boerderij gemist? Boer Rudi was in totale paniek tijdens enorme stalbrand of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV