Maxime Meiland wil weer zwanger worden, vader Martien is emoties nauwelijks de baas

Maxime Meiland wil weer zwanger worden, vader Martien is emoties nauwelijks de baas

<em>Maxime Meiland</em> wil weer zwanger worden, vader <em>Martien</em> is emoties nauwelijks de baas Maxime Meiland droomt al een tijdje van een tweede kindje, en in de aflevering van Chateau Meiland van vorige week (7 oktober) was te zien dat ze al een zaaddonor gevonden had. Vanavond zien we hoe dit verhaal afloopt, maar in de preview is te zien dat Maxime in ieder geval alvast twee zwangerschapstesten in huis heeft gehaald. Vader Martien kan zijn emoties nauwelijks bedwingen. Chateau Meiland is vanavond (14 oktober) om 20.30 uur te zien op SBS 6. Bekijk het voorproefje uit de aflevering van vanavond hierboven. Chateau Meiland wint Gouden Televizier-Ring 2019, Martien is hysterisch: "Wat goed!" Bekijk deze video » Zo leerde Nederland Martien Meiland kennen, in Ik Vertrek Bekijk deze video » Martien Meiland kreeg op vakantie eerste zoen van een man, onthult dochter Maxime Bekijk deze video »
TV :
Maxime Meiland wil weer zwanger worden, vader Martien is emoties nauwelijks de baas

Maxime Meiland droomt al een tijdje van een tweede kindje, en in de aflevering van Chateau Meiland van vorige week (7 oktober) was te zien dat ze al een zaaddonor gevonden had. Vanavond zien we hoe dit verhaal afloopt, maar in de preview is te zien dat Maxime in ieder geval alvast twee zwangerschapstesten in huis heeft gehaald. Vader Martien kan zijn emoties nauwelijks bedwingen.

Chateau Meiland is vanavond (14 oktober) om 20.30 uur te zien op SBS 6. Bekijk het voorproefje uit de aflevering van vanavond hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maxime Meiland wil weer zwanger worden, vader Martien is emoties nauwelijks de baas of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV