Nouchka Fontijn: 'Dit was mijn laatste WK'

Nouchka Fontijn: 'Dit was mijn laatste WK'

<em>Nouchka Fontijn</em>: 'Dit was mijn laatste WK' Het leek erop dat Nouchka Fontijn de wereldtitel boksen te hebben gewonnen in het Russische Oelan-Oede. Op het laatste moment werd duidelijk dat ze deze titel toch niet naar huis mocht nemen. De tegenpartij had protest aangetekend. Nouchka Fontijn vertelt dat ze vrij boos was op dat moment. ,,Ik dacht wel: ik ga niet meer naar de ceremonie." Bekijk het item over de wereldtitel van Nouchka Fontijn hierboven. Bekijk de opening van de Europese Spelen in Minsk Bekijk deze video » WK Boksen: Nouchka Fontijn geen wereldkampioen na protest tegenstander Bekijk deze video »
Nieuws :
Nouchka Fontijn: 'Dit was mijn laatste WK'

Het leek erop dat Nouchka Fontijn de wereldtitel boksen te hebben gewonnen in het Russische Oelan-Oede. Op het laatste moment werd duidelijk dat ze deze titel toch niet naar huis mocht nemen. De tegenpartij had protest aangetekend. Nouchka Fontijn vertelt dat ze vrij boos was op dat moment. ,,Ik dacht wel: ik ga niet meer naar de ceremonie."

Bekijk het item over de wereldtitel van Nouchka Fontijn hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nouchka Fontijn: 'Dit was mijn laatste WK' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV