Haagse wethouder Richard de Mos: "Met mij gaat het niet zo goed"

Haagse wethouder Richard de Mos: "Met mij gaat het niet zo goed"

Haagse wethouder <em>Richard de Mos</em>: &quot;Met mij gaat het niet zo goed&quot; De Haagse wethouder Richard de Mos wordt verdacht van ambtelijke corruptie, omkoping en het schenden van het ambtsgeheim, en zal daarom woensdag worden ontslagen uit de gemeenteraad. En dat is hem niet in de koude kleren gaan zitten: "Met mij gaat het niet zo goed. Je hele wereld stort in, dat heeft een enorme impact op je privéleven en je gezinssituatie." Bekijk het fragment uit Pauw hierboven. Haagse wethouder Richard de Mos verdacht van corruptie Bekijk deze video » Coalitie in Den Haag gevallen vanwege corruptie Bekijk deze video » Pauw: Waar wordt wethouder Richard de Mos in corruptiezaak van verdacht? Bekijk deze video »
Talkshow :
Haagse wethouder Richard de Mos: "Met mij gaat het niet zo goed"

De Haagse wethouder Richard de Mos wordt verdacht van ambtelijke corruptie, omkoping en het schenden van het ambtsgeheim, en zal daarom woensdag worden ontslagen uit de gemeenteraad. En dat is hem niet in de koude kleren gaan zitten: "Met mij gaat het niet zo goed. Je hele wereld stort in, dat heeft een enorme impact op je privéleven en je gezinssituatie."

Bekijk het fragment uit Pauw hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Haagse wethouder Richard de Mos: "Met mij gaat het niet zo goed" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV