Ex-vriend Connie Witteman: "Ze was agressief en gooide met deuren"

Ex-vriend Connie Witteman: "Ze was agressief en gooide met deuren"

Ex-vriend <em>Connie Witteman</em>: &quot;Ze was agressief en gooide met deuren&quot; De vete tussen Connie Witteman en haar ex Eugène van Dun duurt voort. Nadat Witteman begin oktober onthulde dat ze door hem bedreigd werd reageert hij nu op die aantijgingen: "Connie probeert zichzelf te verschonen in een vuil hemd." Met deuren gooienHij stelt dat juist Connie agressief was en degene was die met de deuren gooide. De diva sneert vervolgens dat het haar eigen deuren waren. "Dat kan hij niet zeggen", aldus Privé hoofdredacteur Evert Santegoeds. Inmiddels zijn er ook diverse whatsapp-gesprekken tussen de twee opgedoken in de media. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Connie Witteman durft huis niet uit door ex-vriend Eugène: "Hij bedreigt me" Bekijk deze video » Connie Witteman loopt teleurgesteld weg uit bespreking: "Ik ben niet alleen maar glamour" Bekijk deze video » Quinty en Loretta hebben slappe lach bij Koffietijd Bekijk deze video »
TV :
Ex-vriend Connie Witteman: "Ze was agressief en gooide met deuren"

De vete tussen Connie Witteman en haar ex Eugène van Dun duurt voort. Nadat Witteman begin oktober onthulde dat ze door hem bedreigd werd reageert hij nu op die aantijgingen: "Connie probeert zichzelf te verschonen in een vuil hemd."

Met deuren gooien
Hij stelt dat juist Connie agressief was en degene was die met de deuren gooide. De diva sneert vervolgens dat het haar eigen deuren waren. "Dat kan hij niet zeggen", aldus Privé hoofdredacteur Evert Santegoeds. Inmiddels zijn er ook diverse whatsapp-gesprekken tussen de twee opgedoken in de media. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ex-vriend Connie Witteman: "Ze was agressief en gooide met deuren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV