Cultuurshock gemist? "Zat ik maar in Eindhoven op de wc"

Cultuurshock gemist? "Zat ik maar in Eindhoven op de wc"

<em>Cultuurshock gemist?</em> &quot;Zat ik maar in Eindhoven op de wc&quot; Het is erg koud in Rusland, waar de deelnemers van het het nieuwe SBS6-programma Cultuurshock zich bevinden. Met een temperatuur van -25 graden moeten ze buiten, midden in de nacht, op zoek naar het toilet: "Zat ik maar in Eindhoven op de wc!" Bekijk het fragment van Cultuurshock hierboven. Bekijk ook Ex-vriend Connie Witteman: "Ze was agressief en gooide met deuren" Bekijk deze video » Opmerkelijk: koningin Máxima bezoekt Gandhi-monument op sokken Bekijk deze video » Máxima draagt bijzondere hoed op dag twee staatsbezoek India Bekijk deze video »
TV :
Cultuurshock gemist? "Zat ik maar in Eindhoven op de wc"

Het is erg koud in Rusland, waar de deelnemers van het het nieuwe SBS6-programma Cultuurshock zich bevinden. Met een temperatuur van -25 graden moeten ze buiten, midden in de nacht, op zoek naar het toilet: "Zat ik maar in Eindhoven op de wc!" Bekijk het fragment van Cultuurshock hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Cultuurshock gemist? "Zat ik maar in Eindhoven op de wc" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV