Opmerkelijk: koningin Máxima bezoekt Gandhi-monument op sokken

Opmerkelijk: koningin Máxima bezoekt Gandhi-monument op sokken

Opmerkelijk: <em>koningin Máxima</em> bezoekt Gandhi-monument op <em>sokken</em> Het zal je wellicht niet ontgaan zijn: koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn deze dagen in India voor een vijfdaags staatsbezoek aan het enorme land. Eén van de opmerkelijkste gezichten van gisteren: koningin Máxima, die het Gandhi-monument op kousenvoeten bezoekt. RespectOok koning Willem-Alexander had zijn schoenen uitgedaan, net als de overige aanwezigen, maar bij Máxima zag het er, met haar enkelsokjes, toch het meest bijzonder uit. Het had overigens allemaal te maken met het respect voor deze gewijde plek en de persoon Mahatma Gandhi, nog altijd een icoon van het geweldloos protest. Ook het afscheid van Willem-Alexander na een bezoek aan het open riool is bijzonder: "Tot de volgende keer maar weer!" Bekijk de reportage van RTL Boulevard hierboven. Willem-Alexander en Máxima schitteren tijdens grote ceremonie in New Delhi Bekijk deze video » Ontroerend eerbetoon koningin Máxima: ze draagt de juwelen van prinses Juliana Bekijk deze video » Koningin Máxima heeft moeite met enorme stank tijdens staatsbezoek in India Bekijk deze video »
Royals :
Opmerkelijk: koningin Máxima bezoekt Gandhi-monument op sokken

Het zal je wellicht niet ontgaan zijn: koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn deze dagen in India voor een vijfdaags staatsbezoek aan het enorme land. Eén van de opmerkelijkste gezichten van gisteren: koningin Máxima, die het Gandhi-monument op kousenvoeten bezoekt.

Respect
Ook koning Willem-Alexander had zijn schoenen uitgedaan, net als de overige aanwezigen, maar bij Máxima zag het er, met haar enkelsokjes, toch het meest bijzonder uit. Het had overigens allemaal te maken met het respect voor deze gewijde plek en de persoon Mahatma Gandhi, nog altijd een icoon van het geweldloos protest. Ook het afscheid van Willem-Alexander na een bezoek aan het open riool is bijzonder: "Tot de volgende keer maar weer!"

Bekijk de reportage van RTL Boulevard hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opmerkelijk: koningin Máxima bezoekt Gandhi-monument op sokken of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV